Siciliana picante korvar
Ketokungen på youtube

Ingredienser

Tid: 20 min   Portioner: 2  Fett: +70%

  • 1 dl naturell yoghurt

  • 1 dl creme fraiche

  • 1 dl majonnäs

  • 2 tsk dijonsenap

  • En pressad citron

  • 3 dl strimlad vitkål

  • 2 dl strimlad morot

  • Salt och  vitpeppar

  • 4 st Siciliana picante korvar

  • 1/2 dl riven parmesan

  • 1 lime och grovsenap

Gör så här:

  • Blanda samman allt utom kål och morot till en sås.
  • Tillsätt sedan finstrimlad vitkål och morot.
  • Smaka av med salt och vitpeppar.
  • Grilla eller stek Siciliana picante korvar eller dina favorit korvar.
  • Lägg upp coleslaw och korvar på en tallrik.
  • Riv över parmesan och skivad lime.
  • Släng på en stor klick med senap

Tips! Tillaga coleslawen ett par timmar innan servering och låt den stå och vila, då blir den extra krämig.

Ketokungen på youtube

Leave A Comment