Kolgrillad entrecote med grillade sparris och vitlökssmör
Ketokungen på youtube

Ingredienser

Tid: 10 min   Portioner: 1   Fett: +70%

  • 200 gram entrecote

  • Allround marinad

  • 1 bunt sparris

  • Olja, Salt och  peppar

Krydd och vitlökssmör

  • 100 gram smör

  • 1 st vitlöksklyfta

  • 2 msk färsk persilja

  • 2 msk färsk oregano

  • Salt, peppar och en halv citron

Gör så här:

  1. Lägg 100 gram smör i rumstemperatur.
  2. Blanda i persilja, oregano, riven eller pressad vitlök, salt och peppar.
  3. Blanda ihop till en smet och pressa över en halv citron.
  4. Gör en smörkorv och linda in i folie. Låt liga i frysen i 20 minuter.
  5. Marinera köttet och lägg sparrisen i lite olja på folie.
  6. Grilla på kolgrill eller stek i stekpanna.
  7. Servera med vitlökssmör.
Ketokungen på youtube

Leave A Comment