Kebabrulle glutenfti
Ketokungen på youtube

Ingredienser

Tid: 25 min   Portioner: 1   Fett: +70%

Kebabbröd

  • 4 dl riven ost

  • 1 ägg

  • 1 dl majonnäs

Kebabsås

  • 2 dl grekisk yoghurt

  • 1 squeeze sriracha sås

  • 1 vitlöksklyfta

  • ½ citron

  • Salt och vitpeppar

Topping

  • 1/2 rödlök

  • 2 dl isbergssallad

  • 150 gram ryggbiff

  • Några gurkskivor

  • 4 små tomater

Gör så här:

  • Vispa ett ägg. Blanda i riven ost och majonnäs.
  • Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper över och kavla ut degen till ca 5 mm.
  • Grädda i ugnen på 180 grader i 10-15 minuter.
  • Stek köttet och skär upp grönsakerna.
  • Blanda yoghurt, sriracha sås, salt, vitpeppar, pressad citron med en pressad vitlöksklyfta.
  • Lyft över brödet till en remsa med folie. Toppa med sallad, gurka, tomat, kött, rödlök och sås.
  • Rulla ihop allt till en rulle. Skär den på mitten och servera med feferoni.

Tips! För att få en extra fin stekskorpa på köttet. Låt det ligga i rumstemperatur på hushållspapper i minst 1 timma innan stekning.

Se hur man gör en kebabrulle på YouTube

Ketokungen på youtube

Leave A Comment