Röd biff curry
Ketokungen på youtube

Ingredienser

Tid: 20 min   Portioner: 2   Fett: +70%

  • 300 gram ryggbiff

  • 3 dl blomkål

  • 1 medelstor squash

  • 1 röd paprika

  • 1 röd chilipeppar

  • 2 dl kokosmjölk

  • 2 dl grädde

  • Röd curry paste

  • Smör, olja och salt

Gör så här:

  1. Stek biffen i smör.
  2. Woka blomkål, squash och paprika på hög värme i 5-7 minuter i olja.
  3. Sänk värmen och häll över kokosmjölk, grädde och curry paste. Låt små puttra i 5 minuter.
  4. Skär biffen i strimlor och lägg i wokpannan de sista 2 minuterna.
  5. Servera med chili på toppen.

Tips! För att få en extra fin stekskorpa på köttet. Låt det ligga i rumstemperatur på hushållspapper i minst 1 timma innan stekning.

Ketokungen på youtube

Leave A Comment